Wat kun je van Label21 verwachten?

Als klant is het natuurlijk fijn om te weten uit welke fases het ontwerpproces is opgebouwd. De werkwijze zoals hieronder beschreven is gebaseerd op het ontwerp van bijvoorbeeld een logo of flyer. Bij drukwerk worden andere stappen doorlopen, ook daar kan Label21 je mee helpen. Laat je eens informeren.

gesprek-schets-klaar

1. Offerte

Na een oriënterend gesprek krijg je een op maat gemaakte offerte. Elke opdracht is anders en elke situatie heeft een andere aanpak nodig. De offerte die je ontvangt is altijd vrijblijvend. Na goedkeuring op de offerte kunnen we een gesprek inplannen.

2. Gesprek

Je wilt graag je verhaal en ideeën kwijt aan de ontwerper, daarom gaan we eerst in gesprek. Dit kan via de mail, telefonisch of op locatie. Wat zijn je beweegredenen? Dat wil Label21 graag weten! Misschien zijn er een aantal zaken nog niet helemaal duidelijk. Een goed gesprek levert waardevolle informatie op.

3. Onderzoek

Met het gesprek is duidelijk geworden wat je wensen en ideeën zijn. Daarna volgt een gericht onderzoek zodat Label21 weet wat het beste bij jou past. Pas dan is er een goede basis om de eerste stappen in de schetsfase te zetten.

4. Schetsen

Het schetsen kan beginnen op basis van het gesprek en onderzoek. Het is een kwestie van brainstormen, moodboards maken en nog meer schetsen. De beste schetsen worden gedigitaliseerd en verder uitgewerkt.

5. Voorstel

Het moment waarnaar je hebt uitgekeken is aangebroken: het voorstel. Je kunt even de tijd nemen om het voorstel te laten bezinken. Tijdens deze fase zijn eventuele aanpassingen (revisies) op het voorstel mogelijk.

6. Afronding

Zodra het ontwerp definitief is wil je natuurlijk de bestanden ontvangen. Je krijgt daarom het bestandsformatenpakket. Dit is een pakket met allerlei bestandsformaten zoals .jpg .pdf etc. en verschilt per opdracht. Eventueel kan hierna het drukwerkproces worden gestart.