Ontwerp, drukwerk of iets anders?

Bij Label21 ben je aan het juiste adres. Creativiteit, veelzijdigheid en exclusiviteit zijn een aantal kernwaarden van Label21. Hieronder staan de meest gevraagde diensten. Zoek je iets specifiek en staat dat hier niet tussen? Neem even contact op want er is meer mogelijk dan je denkt.

LOGO ONTWERP

 

Een logo weerspiegelt een bedrijf en waar deze voor staat. Label21 is erg gepassioneerd als het gaat om het maken van logo’s. Bij het ontwerp van een logo leer je het bedrijf en de persoon kennen. Dit zorgt altijd voor een persoonlijk en verrassend resultaat.

UNIEK ONTWERP

COMPLEET BESTANDSFORMATENPAKKET

diensten-logo-web

HUISSTIJL ONTWERP

 

Een goede huisstijl straalt eenheid en professionaliteit uit. Zodra de basis er is, is alles mogelijk. Laat je klanten zien waar je bedrijf voor staat. Een huisstijl is niet beperkt tot briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Denk bijvoorbeeld ook aan notitieblokken, mappen en with compliments cards. Neem contact op voor de mogelijkheden.

GOED DOORDACHT

VEEL MOGELIJKHEDEN

diensten-huisstijl-web

Promotioneel ontwerp

 

De basis van je huisstijl staat. Nu missen er misschien nog een aantal zaken. Je wilt je bedrijf extra onder de aandacht brengen. Flyers, ballonnen, pennen, vlaggen, banners, spaarkaarten, t-shirts en reclameborden. Noem het maar op, er is nog veel meer mogelijk. In overleg kunnen we kijken welke mogelijkheden passen bij jouw bedrijf.

DOELTREFFEND

GROOT ASSORTIMENT

diensten-promotioneel-web

Kaartjes ontwerp

 

Ze zijn enorm populair en persoonlijk. Kaartjes heb je in allerlei formaten en voor diverse gelegenheden. Denk onder andere aan een trouwkaart, geboortekaartje, wenskaart of uitnodiging. Laat je eens verrassen.

PERSOONLIJK

DIVERSE FORMATEN

diensten-kaartjes-web

Drukwerk

 

Het ontwerp is definitief, maar hoe nu verder? Je wilt het graag ook in handen hebben. Uiteraard kan Label21 het drukwerk voor je regelen. Drukwerk is namelijk niet alleen maar drukwerk. Het begint bij het kiezen van bijvoorbeeld formaat, bedrukking, materiaal, gewicht, afwerking en oplage. Label21 zorgt ervoor dat het ontwerp drukklaar wordt gemaakt en gedrukt. Dan heb je daar in ieder geval geen omkijken naar en kun je onbezorgd genieten van het eindresultaat.

DRUKWERK OP MAAT

GEEN GEDOE

diensten-drukwerk-web

Iets anders creatiefs?

 

Naast bovenstaande diensten zijn er tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld het pimpen van je CV, zo val je zeker op tussen alle sollicitanten. Heb je een vraag en weet je niet zeker of dit mogelijk is? Stel gerust je vraag.

MEEDENKEN MET BEDRIJFSNAAM

CV PIMPEN

STICKERS

diensten-ietsanders-web